Senaste artiklar
Senaste album

modellsegelflyg.se drivs under Sveriges Modellflygsförbund (SMFF). Sidan är ett resultat av (tidigare) UO-segels arbete för att attrahera fler till en rolig, stimulerande och utvecklande hobby. Syftet med sidan är att främja svenskt modellsegelflyg på alla plan - från nybörjare till tävlingsflygare på elitnivå. I dagsläget administreras större delen av sidan genom SMFF:s grenspecialister inom segelflyg.

VM i F3J del två.

2014-07-18 13:50 av Magnus Hedlund 
Efter elva omgångar hamnade Lennart på plats 12, Conny 31 och Magnus33. Laget placerade sig på femte plats i lagtävlingen. Nu väntar sex fly-off omgångar för Lennart.
 

VM i F3J

2014-07-16 07:19 av Magnus Hedlund 

Efter tre dagars tävlande ligger Lennart på andra plats. Magnus 29:a Conny 46:a

 

VM F3J

2014-07-15 12:44 av Thomas Johansson 

Just nu pågär världsmästerskapen i F3J i Slovakien. Följ det svenska lagets framgångar på den officiella sidan där resultat kan hittas.

De svenska piloterna är: Magnus Hedlund, Conny Ulvestaf och Lennart Arvidsson.

 

SM i F3K avgjord

2014-07-07 15:24 av Håkan Sjöberg 

Spännande väder under helgen. Varmt och fuktigt på lördag och något behagligare på söndag med utmanande vindar. Mattias har gått starkt under säsongen och tar förstaplatsen, Jonas Blomdahl tvåa och undertecknad trea. Därmed är uttagningen till landslaget klar.

 
 

 

Mattias vinner världscuptävling i Polen

2014-05-26 20:45 av Håkan Sjöberg 

Imponerande!

 

Med knapp marginal hinner vi ifatt färjan i Gedser genon att vattenplana in på däck. Vi anländer till flygfältet på kvällen strax innan åskovädret drar igång. Ett fantastiskt flygfält med en mängd olika aktiviteter. Bra väder men tidvis riktigt utmanande förhållanden. Mattias segrar, Jonas blomdahl: 11 och jag: 21.

  

 
Fler nyheter
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord:

Då det kommit vissa frågor angående sanktionering av tävling samt tävlingslicenser vill vi upplysa om att alla tävlingar i kalendern är sanktionerade av SMFF och kräver tävlingslicens av samtliga deltagare enligt SMFF:s stadgar och beslutande organ.