Senaste artiklar
Senaste album

modellsegelflyg.se drivs under Sveriges Modellflygsförbund (SMFF). Sidan är ett resultat av (tidigare) UO-segels arbete för att attrahera fler till en rolig, stimulerande och utvecklande hobby. Syftet med sidan är att främja svenskt modellsegelflyg på alla plan - från nybörjare till tävlingsflygare på elitnivå. I dagsläget administreras större delen av sidan genom SMFF:s grenspecialister inom segelflyg.

Tävlingskalender

2020-03-03 09:16 av Thomas Johansson 

Våren är närmare än vad snötäcket visar och förhoppnignsvis finns det ett antal modeller som behöver luftas för första gången ingom kort. Tävlingskalendern är nu godkänd och vi har ett stort antal evenemang att välja mellan. Värt att notera är att det också finns ett antal internationella evenemang som några planerar att besöka. Ni hittar alla dessa på FAIs hemida: FAI Events Calendar

F3B F3J F3F F3K F5J 

Contest calendar (bla för fler F5J)

Jag vill be alla arrangörer att fylla i sina resultat så fort som möjligt efter sina evenemamg så de blir publika och kan publiceras för omvärlden.

 

Tävlingskalender

2020-01-24 12:44 av Thomas Johansson 

Även om det är svårt att tro på många ställen i vårt land kommer snart "vintern" förvandlas till vår. Det innebär att det är dags att ansökna om era tävlingar för säsongen. Som vanligt gäller sista februari som dead line för att sen gås igenom av oss GS.

Det är också några tävlingar som saknar resultat rapportering. Ni som känner er träffade, se till att få in dem och alla bör hjälpas åt inför nästa säsong att rapportera kort efter tävlingen varit.

 

F3K Ting 2019

2019-10-28 18:57 av Stefan Hertz 

 

 

SM F3K 2019 Sliglandasnurren

2019-09-18 21:57 av Stefan Hertz 

SM i F3K är avslutat.

Trixiga förhållanden, men glada miner :-)

 


2:a Håkan Sjöberg, 1:a Per Findahl, 3:a Sören Svantesson

 

F5J SM 2019

2019-09-15 19:28 av Magnus Hedlund 

Resultat F5J SM 2019.
1. Magnus Hedlund - Team Tornado
2. Lennart Arvidsson - Gråbo
3. Stefan Wickelgren - Gråbo

                Stefan                    Magnus                Lennart

 

 

 
Fler nyheter
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord:

Tävlingskalendern på modellsegelflyg.se består av sanktionerade tävlingar. Regelverk kring dessa hittas på modellflygförbundets hemsida.

https://www.modellflygforbund.se/grenar/modellflyg/SMFF/tavlingar--rekord/tavlingsregler