Senaste artiklar
Senaste album

modellsegelflyg.se drivs under Sveriges Modellflygsförbund (SMFF). Sidan är ett resultat av (tidigare) UO-segels arbete för att attrahera fler till en rolig, stimulerande och utvecklande hobby. Syftet med sidan är att främja svenskt modellsegelflyg på alla plan - från nybörjare till tävlingsflygare på elitnivå. I dagsläget administreras större delen av sidan genom SMFF:s grenspecialister inom segelflyg.

F3K medaljer 2011-2017

2018-02-11 20:35 av Stefan Hertz 

22 mästerskapsmedaljer har det Svenska F3K gänget skrapat ihop från det första VM:et 2011.

 

Läs mer i artikeln

 


Team Sweden 2011.
 

 

F3K Vinter Clinic

2018-01-25 21:42 av Stefan Hertz 

 

 

Gott nytt år!

2017-12-28 07:59 av Thomas Johansson 

Hej alla!

Året 2017 börjar närma sig sitt slut även om det i vissa delar av landet fortfarande är lämpligare med flygplan än skidor. Nu kan vi snart börja blicka fram mot ett spännande 2018 med allt vad det nya året kan erbjuda. Kallendern skall som vanligt fyllas i med tävlingar för säsongen innan mitten av mars för att därefter kunna godkännas.

Tyvärr är inte alla resultat inne för säsogen 2017. Jag ber därför alla arrangörspersoner att fylla i dessa så jag kan arkivera de tävlingarna och för er som ser detta får ni gärna påminna desssa personer. I framtiden är min upfattning att resultat bör presenteras här lika snabbt som i andra kanaler t.ex Facebook och då är det önskvärt att resultaten fylls i direkt om vi skall ha en levande hemsida/kalender.

 

Åter igen gott nytt år!

/Thomas

 

F3K Tinget 2017

2017-10-15 21:16 av Stefan Hertz 

F3K tinget avslutat.

Prisutdelning i Onlinecupen. Göran Adolfsson vinner Eagle klassen i år igen. Nerijus Kvilius vinner Rookie klassen. Saknas på bilden gör Robert Hellgren vinnare i Sportsman samt Stefan Andersson som tog hem Pro klassen.

En bra dag med mycket intressanta diskussioner om framtiden etc.

Lite flygning efter lunch var också trevligt.

Nu kavlar vi upp ärmarna och tar tag i uppgifterna inför 2018.

 

 

Protokollet finns under F3K fliken

  

 

Sverigecupen F3K 2017

2017-09-18 18:27 av Stefan Hertz 

Årets Sverigecup är avslutat.

Vinnare blev Nerijus Kvilius i Sportsman och Per Findahl i Open.

Nerijus och Robert Hellgren kvalade även ut Sportsmanklassen och kliver därmed upp i Open till nästa år.

Nerijus har gjort en riktigt stark säsong. Sin första säsong och kvalade ur Sportsman på direkten. Lovande inför framtiden. 

 
Fler nyheter
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord:

Då det kommit vissa frågor angående sanktionering av tävling samt tävlingslicenser vill vi upplysa om att alla tävlingar i kalendern är sanktionerade av SMFF och kräver tävlingslicens av samtliga deltagare enligt SMFF:s stadgar och beslutande organ.