Artiklar

Brattfors Segelhelg 2009 - Kort summering.

2009-05-28 09:40 av Leif Viskari 

 

Låt mig som en av arrangörerna börja med att tacka för den otroligt positiva respons vi har fått kring denna helg. Det har varit ett nöje att dela med oss av det Brattforsheden har att erbjuda. Vädrets makter har genom åren varit gynnsamma vid tillställningarna på Brattfors och även om Moder Natur nu i år ville jämna ut det hela lite så har vi bjudits på många spännande stunder under helgen.

 

 

Vi var totalt över 30 personer som deltog under helgen, där inkluderat en helt ny generation modellflygare när många tagit med sig familjen. Jätteroligt! Gemytliga minnen från långbord i solnedgången på torsdagen blandas med skräckslagna minnen från ivägflygande depåtält och modellflygplan i stormvind på lördagen samt överraskande minnen som se plan som Easy Glider ta hem tusenpoängare i termiken och köra 16 sekunders 2-sträckors speedvändor.

 

 

I termiken låg Joakim och Pasi på samma poäng efter struken omgång, dock tog Pasi vinsten tack vare en högre strykning. Även striden om tredjeplatsen var mycket hård och vi fick dra till med hela tre decimaler innan vi kunde besluta oss för en segrare i den striden, Conny Andersson. I speeden spöade Jack hela det svenska VM-laget och bara tiden kan utvisa hur långt den här killen kan ta sig i F3B.
 

 

Vi blev även uppmärksammade i lokalpressen, den mycket trevliga artikeln kan läsas här.

 

Tack än en gång, väl mött nästa år igen på 'heea!

 

Leif Viskari

AGL

www.antigravity.se

Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord: